Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról ábrándozik egy harminc éves, hogy milyen jó lenne közös fürdőzés, meg mondja, hogy néha nem bírja visszafogni magát, munkahelyen "könnyít" magán, úgy imád engem meg hasonlók?!
Figyelt kérdés
Szeret ez a férfi engem, vagy csak kihasználna? (16 vagyok)2023. ápr. 24. 13:26
11/22 A kérdező kommentje:
Most csinált egy videót, hogy ír a sulimnak, hogy van-e szükségük iskolaőrre, és odaírta, hogy "bármikor egymásé lehetünk így"... Most már kicsit ijesztő.
2023. ápr. 24. 14:39
12/22 anonim válasza:
Ha tényleg van valóságalapja a dolognak, csak addig "vicces", amíg el nem kezd lesni rád.
Ha te is érzed, hogy valami nincs rendben, jelezd felé, hogy neked ez már nagyon nincs rendben, és ha zaklatni fog, akkor szólsz a szüleidnek, és fel is jelentitek, ha kell.
14/22 anonim válasza:
Elég silány a fantáziád. Ha már trollkodsz legalább megadnád A módját.
15/22 anonim válasza:
Jézusom.. Ha ez igaz, azonnal szakítsd meg vele a kapcsolatot. Remélem nem tudja hol élsz és melyik suliba jársz pontosan.
Engem zaklatott egy idősebb faszi, elég durván, és több mint fél évvel később is félve megyek ki az utcára. Remélem ezt el tudod kerülni.
Ha gondolod rám írhatsz kérdező.
16/22 Thunderfairy válasza:
Ölnék is érted...
Na, itt menekülj töle fejvesztve de nagyon gyorsan. Pár film már feldolgozta hogy mi lehet ennek a vége. Úgye nem akarsz egy bántalmazó kapcsolatba belekerűlni???
17/22 anonim válasza:
Hogy ismerkedtek meg? Csak úgy ismeretlenül rád írt, 30 éves létére? Mert, ha igen, akkor nem normális, hanem egy beteg pedofil. Szüleidnek szóltál róla, hogy zaklat? Ha tényleg tudja, hol a sulid és ilyeneket ír, lépni kell és kell a felnőtt segítség, mert veszélyes lehet.
18/22 anonim válasza:
#14-nek igaza van, egy kaptafára készülnek mostanában a tini kategória kérdései, egyáltalán nem tini nyelvezetben. Kamu kérdés ez is.
19/22 anonim válasza:
Iskolaőrnek meg tudvalevőleg nem az igazgatónál kell jelentkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!