Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a 14 éves barátnőtöket rá akarná beszélni egy 27 éves fiú, hogy aludjon nála éjszakánként, és kitalálnak egy fedősztorit, hogy az egyik barátnőjénél alszik?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? A 27 éves fiú lakásán akarják tölteni az éjszakát, és azt mondja a 27 éves, hogy minden éjjel megadja majd neki azt, amire vágyik, és reggel is úgy ébreszti majd, hogy a gyönyörtől reszket meg hasonlók? Ez nem durva?2023. ápr. 23. 18:09
11/18 anonim válasza:
A szülei helyében látszólag belemennék a játékba és elvinném a barátnőjéhez aludni, aztán ott maradnék a kocsiban és megvárnám mikor jön érte a csávó és elbeszélgetnék vele.
Mondjuk, ha kétszer akkora, mint én, akkor lehet, hogy rábaxnék. 😂
12/18 anonim válasza:
A bűn ronda az tényleg fontos megjegyzés volt kérdező.. A kor az mar viszont meredek . 27 evesen 17 -18 eves ala nem megy le az aki tudja , hogy ezzel megutheti a bokajat konnyen.
13/18 anonim válasza:
Kérdező, te vagy az a barátnő, akinek falaznia kellene a lány szülei felé, hogy nálad alszik miközben a pasival tölti az éjszakát?
14/18 anonim válasza:
Nem vállalnám a helyedben. Óriási felelősség!
Bármi baja történik, nemcsak téged, hanem a szüleidet is elővennék!
Én beszélnék az anyjával. Az is megoldás, hogy amikor a barátnőd úgymond hozzátok megy, akkor az anyja hívja fel telefonon az anyukádat, hogy minden rendben van-e, meg hogy mikor aludt nálatok utoljára.
Akkor kibukna a hazugság.
Nálunk is volt itt alvás, de a szülőkkel előzetesen egyeztetve! Másként nem is engedtem volna. És innen egy tapodtat se.
16/18 anonim válasza:
Minek neki ellenség, ha ilyen a barátnő. (te)
18/18 anonim válasza:
Szerintem esélyes, hogy kérdező maga a 27 éves fiú... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!