Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy őrült 14 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Teljesen abnormálisan viselkedik, alig 24 órával ezelőtt megmutatta, hogy mennyire szeret, aztán este posztolt egy képet, ahogy egy fickó fogdossa a mellét.2023. ápr. 8. 10:10
3/13 anonim válasza:
Én nem tudom, ezeket egy ember írja ki? Csak mert nagyon fura, hogy mindig egy bolond 14 éves lány a kérdés "főszereplője".
4/13 anonim válasza:
Mert ez a legkíváncsibb és legtapasztalatlanabb korosztály. Amúgy nekem is furcsa, mert sokszor találkoztam már ezzel a kérdséssel, csak mindig átfogalmazva...
5/13 anonim válasza:
A fickót le lehetne csukatni pedofiliáért. A lányt meg provokálásért kéne felelősségre vonni.
6/13 anonim válasza:
Pedofília? Ha betöltötte a 14-et, akkor már nincs pedofília 🤷♂️
7/13 anonim válasza:
Véget vetni a kapcsolatnak. (Elkerülni)
9/13 anonim válasza:
blokkolni szoc médián és elfelejteni. ezt kell tenni az ilyen lányokkal. ha felnő, 10 év múlva, lehet hogy négykézláb könyörögve jön majd vissza mert a többi pasi csak kihasználta.
10/13 anonim válasza:
Az ilyen lányokat nagy ivbol kell kerulni. Azt sem tudja mi az a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!