Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Eléggé tanácstalan vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon tetszik. Ma többször is hívott, hogy menjek oda hozzá, de nem merek. 1 alkalommal oda is mentem hozzá, aztán el is mentem tőle, mert a lány barátai bunkók voltak velem. Meg félek, hogy rossz hatással lenne rám, mert ilyen tipik utcagyerek, aki középsulis és cigarettázik. Mit kellene tennem? Rosszul érzem magam, mert nagyon tetszik, de akkor is rosszul érzem magam, ha ott vagyok...(nem kérek kioktatásokat)
2023. ápr. 22. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Neked gondolom kizáró ok ha valaki cigizi.

Ne aggódj, van nála jobb fiú is, akinek kellesz az odamegy hozzád, nem csajozik másokkal.

2023. ápr. 22. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Ha csak egy kizáró ok is van vele szemben (pl cigizik), akkor ne is gondolkodj rajta sokat. Felejtsd el.
2023. ápr. 22. 19:23
 3/4 Nonameboi ***** válasza:
100%
Ha neked ez red flag, akkor hagyjad, és egyet is kell értenem veled. Majd lesz valaki aki nem cigizik, és mégjobban be fog jönni neked, cdak várj! :D
2023. ápr. 22. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, amikor mást mond az ész és mást a szív. Én az észre hallgatnék, hiszen a leírásodból ítélve te még általánosba jársz és egy olyan srác akarna fűzni, aki már középsulis és cigizik is, ami láthatóan nagy hátrány neked.
2023. ápr. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!