Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy letilt egy lány, aki miattam kezdett el lájvolni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, megírtam neki, hogy jó lenne látni egy kicsit, erre elkezd egy lájvot, be is hív, beköszönök, tényleg semmi extra, csak a neve és egy emoji, felkiáltójellel, és a szarba vagyok tiltva. Mi ennek a lényege?2023. ápr. 22. 12:33
1/3 A kérdező kommentje:
Nincs barátja, nincs kiszemeltje, mi a fene, elvileg én vagyok a "kiszemeltje"... De ezek után mit higgyek?
2023. ápr. 22. 12:45
2/3 hungarikum_202 válasza:
Ez a story olyan ismerős. Még mindig nem jöttél rá, hogy mi ennek a lényege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!