Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel... Hát van köztünk valami, és csajnak nevez? Pedig én aztán minden vagyok, csak nem csajos? Miért teszi ezt?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy elég agresszív, igaz, hogy elég férfias, talán egy kicsit jobban, mint én, de ez nem fura?2023. ápr. 13. 11:13
1/6 anonim válasza:
Mondjuk te nő/férfi vagy? Azért nem mindegy :d..ha férfi vagy akkor nem tudom mit tegyél..igazából ilyen retardált dologgal én nem is törődnék max mondanám neki hogy na kuss van és kész
3/6 A kérdező kommentje:
Izmos, focizik, sörözik, iszonyat mély hangja van.
2023. ápr. 13. 13:11
5/6 anonim válasza:
A csajos fiú és a fiús lány barátsága. Az igen, szép kapcsolat lesz :D
Ha amúgy jól kijöttök egymással, én nem foglalkoznék vele. Érdekesnek érdekes, de amúgy nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!