Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàny évesen voltatok először pasival?
Figyelt kérdés
Ki hàny évesen voltatok először pasival? Pl: petting, kivered neki, vagy furulyázol. Kinek hány évesen, és mi volt az első?
Kort és nemet is kérek hozzá!
2023. ápr. 12. 15:44
2/9 anonim válasza:
17 évesen volt először, (még mindig ő van, vagyis nincs exem) nekem barátnőm. Most 25 vagyok és fiú.
3/9 anonim válasza:
17, ha részletek is érdekelnek, először csak nyalás volt
6/9 anonim válasza:
19 évesen volt első, apám ránk nyitott én meg éppen misszionáriusoztam ezt a falusi ribit
7/9 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást, de nem tudom mi rosszat mondtam. 5-ös voltam.
8/9 anonim válasza:
A barátommal 1,5 éve voltunk egyutt mikor először kézzel 17 évesen, utána "furulyáztam" 18 évesen, szex még nem volt.
L
9/9 anonim válasza:
15 évesen voltam először sraccal
15 évesen furulyaztam először
És 14 voltam mikor először kinyalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!