Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesek voltatok mikor először szerelmesek lettetek?
Huh valamikor 11 és 14 között voltam.
Talán 13 lehettem.
Nem emlékszem pontosan :/
Akkor voltam úgy tényleg igazán szerelmes.
És így hogy már lassan 18 vagyok... akkor is azt gondolom hogy az volt a legerősebb szerelem-érzet az életemben.
(Olyannyira hogy a mai napig ha meglátom a srácot elpirulok, nem tudok egy sziát se kimondani lazán. Holott meg mindenki mással tudok flörtölni, nem pirulni meg ilyenek)
Lehet, hogy én vagyok nagyon éretlen, de még soha nem voltam úgy igazán szerelmes..
És most az általános iskolai "rajongok minden nálam pár évvel idősebb helyes fiúért" korszakot nem számítjuk :D
16/l
12 és 13 éves koromig nagyon kellett, de aztán beleszerettem egy másik srácba és együtt vagyunk, de még mindeig elpirulok ha látom.
Azt hiszem, igaz ez a mondás: "Akit egyszer szerettél, azt teljesen sosem tudod elfeledni."
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!