Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Furán viselkedik, nem igazán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furán viselkedik, nem igazán kommunikál velem a kiszemeltem/akinek én is bejövök?

Figyelt kérdés
Annyira érthetetlen, hogy mi történik, hogy nem tudom. Próbálok vele beszélni, probálok vele kommunikálni, de olyan, mintha nem lenne tiszta. Személyesen nem tudok találkozni vele még két hétig legalább. Mindig is kicsit kattant volt, de most tényleg elveszítettem a fonalat. Mit tehetnék? Legszívesebben hátradőlnék, és megvárnám, mire ő ír, mert ez így eléggé kaotikus.
2023. márc. 29. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyet hagyni kell a francba. Hiaba Beszélgetsz vele, ha nem akar semmit.
2023. márc. 29. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"Legszívesebben hátradőlnék, és megvárnám, mire ő ír, mert ez így eléggé kaotikus." - Tedd ezt!
2023. márc. 29. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is megvárnám hogy magától írjon. Ha kicsit is érdekled, írni fog. Egyébként fölösleges erőltetni.
2023. márc. 29. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#2-vel egyetértek.
2023. márc. 29. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!