Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy lánynak hogy újra beszéljünk?
Még egy hónapja rám írt egy lány a semmiből(nem ismerem).Akkor beszéltük egy picit. Kért egy képet az arcomról, akkor én csak olyat küldtem ami filteres kép és nem teljesen látszik az arcom. Azóta nem beszéltünk, viszont szeretnék mert szép lány.Mit írjak neki?
Kérjem el a snapjet, ahol küldhetem neki streakeket(helyes vagyok), magamról és hátha szimpinek fog tartani?
Bocsánat hogy ilyen összeszedetlen lett.
16
1: Emlékszem, mikor 18 voltam, kerestem egy jóképű fazonról egy képet, még videót is szereztem, és azt játszottam le 15-16 éves lányoknak, ők meg úgy dobták le a ruháikat, hogy az már kiábrándító volt. És ami azt illeti, jó kis kísérlet volt, hogy mennyire hajlamosak a lányok a ribulásra. Rémisztő. Azóta nem bízom meg a csajokban.
Kérdező: csak köszönj rá, vagy valami, hogy ért véget a beszélgetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!