Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljünk minden nap?
Most kialakulóban van egy lánnyal a kapcsolat. Volt is már egy randi, tök jól elvoltunk.
Ahhoz, hogy ez továbbra is fenmaradjon szerintem minden nap kéne beszélni. Ha írok válaszol is, viszont néha tök erőltetett hülyeséget írok. Nincs egy pörgős életem, igazából suli-sport, hétvégén kirándulás és kb. ennyi. Most ebből, hogy az istenbe találjak ki minden napra egy beszédtémát?
Segítsetek, mert néha ráparázok, hogy unalmas leszek, nem lesz mit írnom és vége lesz.
Miért kell mindig a napodról beszélni? (Vagy az övéről) Nem szoktál dolgokon gondolkozni, olvasni cikkeket, mémeket nézni stb.
Sajnállak ha tényleg ennyire unalmas az életed és egy vadidegen csajjal akit nem ismersz nem tudsz vele beszélgetni :D
Egyetlen nap alatt annyi de annyi ismeretet kap az ember! Ahogy fentebb ajánlották: ne magadról akarj beszélni állandóan, hanem felőle érdeklődj: kedvenc tantárgya, tanára, mit olvas, szeret-e moziba menni, milyen filmekre, mit sportol, szeret-e bicajozni, túrázni, úszni, utazni, hol mindenhol járt, mi tetszett neki és mi nem, hová szeretne elutazni, cirkusz, fesztiválok stb. Megannyi téma:állatok, hobbi, kézimunkázás, festészet, virágok, évszakok... Hajjaj...!
F.
ÉN A LEHETŐSÉGEKNEK CSAK TÖREDÉKÉT SOROLTAM FEL. LÉLEGEZNI HELYETTED SEM ÉN, SEM SENKI MÁS NEM FOG. HA NINCS ÖTLETED, NE UDVAROLJ, HANEM JÁTSSZ A HOMOKBAN!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!