Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapon át hazudtam magamról egy lánynak, őszintén, szinte az életem minden pillanata hazugság volt, online beszélgettünk - mit tegyek?
Elb#sztad, bocsi. Nem tudom én mit tennék ebben a helyzetben... De a legjobb lehet ha eltűnsz, fokozatosan lehetőleg. Őt ne bántsd meg, és a saját hülyeséged miatt ne tedd tönkre az emberekbe vetett bizalmát azzal hogy elmondod neki hogy hazudtál.
Legközelebb meg ne is kerülj ilyen szituációba, ez nagyon durva.
Legyél őszinte.
Repülsz nagy valószínűséggel, de megérdemled.
Ez beteges. Helyrehozhatatlan aljasság, mert egy másik ember életével játszadoztál.
( majdnem, mint a Jó estét, nyár! Jó estét, szerelem!)
Az lesz a legjobb, ha eltűnsz az életéből.
A film tragédiával
végződik, amit te nem tennél meg. De az a játék, amit űztél, a másik számára simán tragikus lehet. Nemcsak a csalódás, hanem az, hogy ezt vele meg lehetett tenni. Akár pszichológusra is szüksége lehet. Reméljük, nem.
De a film érdekes pszichológiai tanulmány lehet a számodra, hogy az őszinteség, önmagad vállalása felelősség mások iránt is.
A 2. resz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!