Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok túl lépni a volt barátnőmön?
Szia
Teljesen atérzem a ami veled történt.. velem is volt már ez,
Szokták mondani minden fejben dől el, el kell határozd magad
Én úgy sikerült megoldanom hogy eldöntöttem magamban, nem fogok senkihez kötődni. És ha valami miatt feltékeny voltam mindig arra gondoltam hogy, oké, szakítás és kész. Csak egy rib"nc volt.
Amúgy ezért sem jó ha egy lány van pl. Instája mert egy csomó fsz rá fog tapadni.. de van egy jó oldala is, legalább rá jössz hogy milyen az a lány, és hogy egy rib"nc.
Vannak privát chatelős appok is például telegram. Meg az instagramját is privátra tudta volna állítani.
Engem zavarna nagyon ha fiúk rá írnának a lány meg válaszol.
Tudom nem segítek valami sokat, Ezt privátban akartam elküldeni, de láttam hogy milyen haszontalan szemét válaszok érkeztek ide és... :/
Semmiképpen ne szerezd vissza, ugyan ilyen szar lesz.
Nekem most ért véget egy egész hosszú kapcsolatom és mindez úgy, hogy szerettük egymást és más körülmény miatt nem bírtam már vele maradni (hasonló, mint nálad a távolság), szóval tudom, hogy milyen szar. Azóta is folyton vele álmodok, f*szom kivan az egésszel, mert minden este eszembe jut az érzés, ahogy átölelt, mikor elaludtunk, de ez van. Próbáld lekötni magad hobbikkal, meg ilyenek és kitartást!:)
Hát azt remélem, te is vágod, hogy ez a kapcsolat nem működik.
Ennek elég sok oka van. A depressziót valószínűleg nem ő váltotta ki, amúgy is hajlamos voltál rá, azzal is kéne kezdened valamit.
A csaj csak tárgya ennek. A függés maga a betegség, beteges szorongással jár együtt. Aztán hogy mi lesz a függőség tárgya, alkohol, drog, vagy személy, vagy ezek közül több is, szinte mindegy. Tehát magaddal kéne kezdened valamit.
Többek között te is tehetnél valamit, pl. sportolj, keress társaságot, ne feltétlenül barátnőt, arra még nem állsz készen.
És vond le a tanulságot: a távkapcsolat nem működik, ill. meg kell beszélni azt, hogy kinek mennyi igénye van együttlétre. Lehet ugyanis, hogy valakinek a heti két nap elég, míg a másik minden percét a párjával töltené, és az úgy érzi, hogy megfojtja, míg ő, meg féltékenykedik...
Olvass önismereti könyveket, vannak fiataloknak szólók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!