Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki 2 éve tetszik nekem, mikor 1 éve szerelmet vallottam neki azt mondta, hogy csak barátként tekint rám, majd az utóbbi két hónapban már egyre többször nézett engem, ami az előzőekben nem volt rá jellemző, de amikor megkérdeztem tőle, hogy tetszem-e neki, azt mondta hogy nem, de ezután a kérdés után már nem is nézett rám többet, lehet csak félénk és ezért nem vallja be, hogy tetszem neki vagy tényleg nem tetszem neki!
2023. márc. 15. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kérdéseidből már rég tudjuk, hogy többször is elutasított. Azóta sem változott semmi, nem tetszel neki és nem érdemes újból bepróbálkozni.
2023. márc. 15. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
1-esnek igaza van, engedd el.
2023. márc. 15. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem néz rád többet, mert nem akarja, hogy félre értsd.
2023. márc. 15. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!