Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezek alapján van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján van tetszem neki?⬇️

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon tetszik egy ideje és ugye egy suliba járunk és nem nagyon látjuk egymást iskolában,de mikor látjuk egymást szokott nézni,van hogy szemezgetünk stb. Olyan is volt hogy egy barátnőm messziről ordított nekem hogy"XYYYYYY" és a srác aki tetszik ő is elkezdett ordítani h"XYYYY"XD, olyan is volt hogy egy haverjával valami alufólia golyóval dobálták egymást és ugye ez a közelünkbe volt és elég közel elsétált mellettem és a szemembe nézett, meg azzal az alufólia golyóval mikor fociztakXD közel rúgta hozzám a labdát és mikor odajött belenézett a szemembe.

És tudom hogy nagyon sok hülyeséget leírtam csak ahh nem tudom hogy van e nála esélyem. És légyszi normális válaszokat írjatok(és mielőtt kérdeznétek hogy beszélgettünk e már egymással, nem)

2023. febr. 2. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"és mielőtt kérdeznétek hogy beszélgettünk e már egymással, nem"

Na látod, itt a baj. Először is menj oda hozzá valami kérdéssel, vagy segítség kéréssel, vagy bármivel. Ha viszonozza (márpedig ezek alapján valószínű), akkor örülni fog neked. Hajrá.

2023. febr. 2. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
És mit kéne neki mondanom? És az nem feltűnő ha lanykent oda megyek hozzá?
2023. febr. 2. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"És az nem feltűnő ha lanykent oda megyek hozzá?"

Beleőrülnétek, ha egyszer az életben Ti is kezdeményeznétek? Hol vagyunk, a középkorban?

Mikor látják már be a lányok, hogyha Ők kezdeményeznek, gyakorlatilag 90% az esélye annak, hogy lesz a dologból valami.

2023. febr. 2. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"És mit kéne neki mondanom?"

A leírtakból féltelezem, hogy osztálytársak, de minimum évfolyam társak vagytok. Ergó bármilyen sulival kapcsolatos dologgal odamehetsz hozzá:

Téged is tanít ez a tanár?

Nem láttad ezt a tanárt valahol?

Matekból hol jártok?

Segítesz elmagyarázni?

Van kedved jönni erre a rendezvényre/szakkörre?

Had ne soroljam végig az összes lehetőséget, te is tudod hogy van választék 😉

"És az nem feltűnő ha lanykent oda megyek hozzá?"

Már miért lenne feltűnő? Nem csak lány tetszhet fiúnak, fiú is tetszhet lánynak. Persze, általában azt szoktuk meg, hogy a fiúk kezdeményeznek, de ez nincs kőbe vésve. Sőt, kifejezetten magabiztosnak tűnnél a szemében, ha odamennél hozzá, tényleg bármilyen témával.

Egyébként abba gondolj bele, szinte mindegy is mit mondasz neki, mert ha veszi a lapot, hogy érdeklődsz és ő is szeretne tőled valamit (szimpi vagy neki), akkor szinte biztosan belemegy a dologba. Ha nem akar tőled semmit, akkor pedig bármit mondasz is, egy esetleges segítség nyújtáson kívül más reakciója nem igen lesz. Szóval ne habozz sokat, ha legközelebb látod, nyugodtan beszélj vele. Akár ki is találhatsz valami szöveget hogy mit mondasz majd neki (én is így kezdtem anno és bejött), de az adott helyzetnek megfelelő spontán kérdés vagy megszólítás is elsülhet jól. Lényeg, hogy ha legközelebb látod, gondolkodás nélkül menj oda hozzá. Minél többet gondolkodsz hogy oda kéne menni annál rosszabb, mert csökken annak a valószínűsége, hogy mire elhatározod magad, még benne lesztek az adott helyzetben.

A másik fontos pedig, hogy ne stresszelj rá a helyzetre. Úgy fogd fel a dolgot, hogy csak egy átlag beszélgetés vagy segítség kérésre mész oda hozzá. Ne tűnj előtte idegesnek, mert az elronthatja a szitut. Légy nyugodt, laza, természetes. És hidd el, mindig az első lépés a legnehezebb. Ha az első lépés megvolt, a többi már magától jön majd. A végkifejlet meg majd úgyis eldől. Szurkolok, hogy sikerüljön, szóval hajrá! Írj, ha van eredmény.

2023. febr. 2. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:

"A leírtakból féltelezem, hogy osztálytársak, de minimum évfolyam társak vagytok. Ergó bármilyen sulival kapcsolatos dologgal odamehetsz hozzá" 3év van köztünk szóval már itt bukik a dolog

"Téged is tanít ez a tanár?

Nem láttad ezt a tanárt valahol?

Matekból hol jártok?

Segítesz elmagyarázni?

Van kedved jönni erre a rendezvényre/szakkörre?

Had ne soroljam végig az összes lehetőséget, te is tudod hogy van választék 😉"

Ha ezek közül bármelyikkel odamegyek az elég feltűnő, pláne mikor tele a folyosó és az osztály társaimmal vagyok körbe véve, gondolni fogja hogy direkt nem az osztály társaimtól kérdeztem ezeket a kérdéseket és ahh:/

2023. febr. 2. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
3 év van köztetek? Szar ügy. Az én esetemben csak 2 évfolyammal van feljebb a csajszi, de bennünk legalább annyi közös volt, hogy 1 buszmegállóra lakik, úgyhogy nálam ez volt a téma. Amúgy ha igazán ? mindent meg akarsz tenni azért, hogy megszólítsd (és nem csak a kifogást keresed), fogsz találni rá okot.
2023. febr. 3. 06:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Hiába néz többször a szemedbe, ha volna alkalma, hogy megszólítson, de nem teszi! Reménytelen eset.
2023. febr. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!