Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket vehetem jeleknek a srac felol?
Van egy srac aki tetszik szoktam vele elobe beszelni es a legutobb azt vettem eszre, hogy mikor hozzam beszel vagy csak ramnez akkor kicsit elpirosodik. Ha talalkozunk akkor mosolyog es azert latom rajta, hogy orul, hogy lat engem. Es mikor egymas mellett ulunk akkor kozel ul hozzam es a labat a labamhoz szokta donteni.
Ezek jelenthetnek valamit, vagy csak en gondolom ezt?
Regebben is szerelmes voltam bele. Amint megtudtak osztalytarsaim elmondtak neki... (1 evvel ezelott volt)
Majd most a hetekben megkerdezte tolem, hogy ez igaz e? En mondtam neki, hogy igen igaz. De nem nagyon valaszolt ra semmit...
Most pedig nem tudom eldonteni, hogy o vajon csak baratkent tekint ram vagy tobbet is erez.
Megdumaltunk egy talalkat. Remelem jol sul el☺️
Nem szoktam figyelni xd
Hat tegnap talalkoztam vele. Beszelt nekem szemelyesebb dolgairol is viszont, nem tudom olyan mintha csak baratkent kezelne. Kerdezte tolem hogy hogyan allok a fiukkal. En meg mondtam neki, hogy hat tetszik egy srac, de szrtm nem nagyon erdeklem. Erremegkerdezte ki az es mondtam, hogy nem mondanak inkabb nevet. Viszont valamiert elmosolyodott
Lehet azt hitte róla beszélsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!