Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek irjak ra a sracra?
"Szokott ő is keresni engem iskolán kívül."
Hát ha gyakran keres téged, akkor már jó esélyekkel indulsz, magyarul nyert ügyed van.
"Legtöbbször csak személyesen, nagyon ritkán írogatva"
Nagyon helyes, egy kapcsolat a fizikai együttlétről szól, a a chates írogatást nagy ívben el kell kerülni. Ha végképp nincs lehetőség találkozni, akkor is inkább a hang/videó hívás.
Nem tudom miért akarsz ráírni, max csak akkor lenne értelme, ha el akarnád hívni találkozni, pl hogy elmondd, hogy te komolyabban gondolod a dolgot, de ez a kérdésből nem derül ki, szóval először döntsd el, hogy neked mi az elképzelés.
Eloszor is koszii a valaszt!
Mivel egy helyen lakunk ezert el tudnam hivni csak ma eleg rossz az ido.(Ezert gondoltam,hogy rairok)
Kuldomben a srac is annak az elvet kepviseli, hogy inkabb szemelyesen vagy videohivasba beszelget, mint irogalva.
Igen írj rá bíztasd egy kicsit
Szerintem neked tetszik a fiú és valószínűleg a fiúnak is tetszel...szóval írj rá vagy hívd fel...
"Sziaaa, Hogy vagy mostanában?"
Neked is koszonom a valaszt!
Hat igen ez eleg valoszinu..(csak ugy erzem egyikunk se mer lepni)
Megprobalok erot venni magamon:D
#5 vagyok
Ha senki nem mer lépni akkor nem lesz kapcsolat
Merj lépni hívd el randira.
Nem kell drága helyre mert nem az a lényeg hanem ti, szóval hívd el mondjuk sétálni.
[És a lányok is kezdeményezhetnek randira hívást, kapcsolatot, hagyjuk már el a régi szokást hogy csak a fiú kezdeményezhet meg stb...MINDENKI kezdeményezhet]
Sok sikert ha van valami fejlemény akkor írd majd meg
Megegyszer koszonom a tanacsokat!♡
Igazad van ezzel kapcsolatban, ha nem lep senki nem lesz belole semmi.
Rendbennn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!