Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Árulás lenne? Bejön a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Árulás lenne? Bejön a barátnőm exe.

Figyelt kérdés
Iskolámban tetszik egy fiú. Ő járt a legjobb barátnőmmel, kb 3 hónapja szakítottak, mindketten túlvannak egymáson. Akkoriban konkrétan én hoztam össze őket. Viszont most jöttem rá, hogy nekem rohadtul bejön az a fiú, és volt egy kis ügyünk kb 2 évvel ezelőtt, elmondta hogy bejövök neki, de nekem akkor még nem jött be. Lehet hogy még mindig minimálisan tetszem neki , de nem vagyok benne biztos. Árulás lenne ha esetleg összejönnék vele? Nem akarom elveszteni a legjobb barátnőmet.

2023. márc. 10. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Mi volt az a kis ügy? Mert ha mondjuk smáoltatok, akkor sokkal kevésbé tűnik árulásnak.
2023. márc. 10. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Értem én, hogy a legjobb barátnőd exe, de neki kb semmi köze nincs ahhoz, hogy köztetek milyen viszony van. Ha nem a szeme láttára élitek ki magatokat, elvileg nem kéne, hogy bármilyen beleszólása legyen. Szóval szerintem összejöhet a dolog.

Kezdeményezni azzal lehet, hogy pl mondod neki, hallottál a szakításról, nehéz volt-e kiheverni, hogy érzi most magát stb. Vagy ha tudsz, bármilyen témával kezdhetsz, nem kell ezen lovagolni. Hajrá!

2023. márc. 10. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Beszéld meg a barátánőddel.
2023. márc. 10. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Elég kellemetlen helyzet.
2023. márc. 10. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 3. írja, először beszélj a barátnőddel.
2023. márc. 10. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele és tégy említést arról az esetről is, hiszen teljesen mas, ha új érzelem alakul ki, meg ha egy régi frissül fel.
2023. márc. 11. 01:02
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Hányadszor írod ki?!

Aki ex, annak már külön, független élete van. Nem tartozik beszámolni. És te sem.

Az exem ott volt az esküvőmön, ugyanis remek barátom volt amúgy, s a férjemmel is jó cimborák.

A megoldó kulcs, az intelligencia.

2023. márc. 11. 06:07
 8/8 A kérdező kommentje:

1. Nem smároltunk, csak elmondta hogy bejövök neki

7. Elsőre írom ki, első kérdésem eleve.

Köszi a válaszokat!

2023. márc. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!