Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem régóta vagyunk együtt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem régóta vagyunk együtt a barátommal és csókolózás után mindig remeg mindenem. Van hogy alig tudok utána egyenesen menni. Másnál is volt ilyen, a párotok mit szólt hozzá? 18l

Figyelt kérdés

2023. márc. 9. 05:10
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerűen felizgat a dolog, izgalomba jössz. Én még nem találkoztam ilyennel, ezért nem tudom pontosan mi lehet, de erre tippelnék. Talán ha egyre gyakrabban csinálod majd, előbb utóbb hozzászoksz és jó lesz.
2023. márc. 9. 07:07
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűleg ez azt jelenti hogy dzereted
2023. márc. 9. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Izgalom, szerelem, minden egyben felszabadul ilyenkor, szóval igen, normális.
2023. márc. 9. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk csak petting, vagy szex után van ez barátnőmnél. Hogy mit szóltam hozzá? Szerintem cuki. <3
2023. márc. 9. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
aranyos
2023. márc. 9. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Velem is ez volt az első pár csóknál. Szerintem nem igazán vette észre a barátom mert amúgy is izgulós vagyok, és hozzászokott hogy a testbeszédem legtöbbször ezt tükrözi.
2023. márc. 9. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Egy jól sikerült csók után még így 30-on túl is remeg mindenem.
2023. márc. 9. 13:26
 8/8 NTBS ***** válasza:
100%
Nekem tetszene.
2023. márc. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!