Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék csókolózni a barátommal. Nem tudom, hogy ő benne lenne e, szerintem igen, de nem merek én kezdeni. Tippek?
Figyelt kérdés
Csókolózni szeretnék2021. júl. 16. 21:47
2/20 anonim válasza:
Nem nagy dolog. Fiúknál még egyszerűbb is, mert kisebb eséllyel utasít el. Ha mondjuk beszélgettek valahol és közel ültök egymáshoz, ha jónak tartod az időzítést nézz mélyen a szemébe és kezdj kicsit közelebb hajolni felé, de csak lassan. Ha ő is így tesz akkor hurrá, van egy csókod, ha nem akkor sem túl gáz a szitu.
4/20 anonim válasza:
Amikor közel vagytok egymáshoz neked elég lesz egy szájra adott puszi is csak ne kapkodj… utána adni fogja magát .
5/20 anonim válasza:
Ha a barátod akkor pedig egyszer el kell kezdeni... Ha ő nem kezdeményez akkor kezdeményezz te. A 4-es válaszoló jól írja ne támadd le egyből a csókkal mert azzal elijesztheted őt, hanem elég elkezdeni egy szájra puszival a folytatás adni fogja magát
6/20 anonim válasza:
Légy merész. Nekem mindig jól esett eddig, ha egy nő meg akart csókolni.
Ha meg ez nem megy, mondd neki, hogy te már szívesen csókolóznál, és ennyi.
7/20 anonim válasza:
Mivel a barátod, ezért valószínűleg ő is szeretné. Amúgy ezt nem kérdezgetni kell, hanem csinálni. Ha nem mered/akarod rögtön megcsókolni csak adj neki előszőr puszit.
8/20 anonim válasza:
Ha már többször találkoztatok és mindig minden rendben volt, akkor szinte biztos, hogy ő is szeretné. Egy közelebbi pillanatban, vagy akár elköszönéskor is megpróbálhatod.
Egyet ne felejts el! Ha most nem akar veled csókolózni, akkor csak barátként tekint rád, vagyis később sem fog változni a helyzet. Semmit sem veszíthetsz.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Meg fogok próbálkozni <3
2021. júl. 17. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!