Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátnőm reagál annak a srácnak a berealjére aki tetszik?
Figyelt kérdés
mostanában reagál rá amikor tudja hogy nekem tetszik . Miért csinálja?2023. márc. 4. 17:22
1/7 anonim válasza:
Milyére reagál?
Beszélj már magyarul.
2/7 anonim válasza:
BeReal. Közösségi média. Annyi a különbség a többivel szemben, hogy egy fotó a fotóban készül: a készítőről, és hogy mit lát.
3/7 anonim válasza:
Köszi, hogy próbálsz segíteni de nekem így is magas.
Miért fáj neki hogy a barátnője ilyen izét küld vagy mit csinál egy pasinak amihez neki semmi köze?
4/7 anonim válasza:
Ha nem vagy kapcsolatban a sráccal, akkor semmi gond!
5/7 hungarikum_202 válasza:
Mivel nem vagy együtt a sráccal, így teljesen normális a helyzet.
6/7 anonim válasza:
Miket reagál? Úgy érzed, hogy el akarja halászni előled?
7/7 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Nem reagálhat egy fényképre csak azért, mert neked tetszik az a srác? Bár mondjuk nekem is volt ilyen barátnőm, aki még azon hisztizett, hogy ne szóljak hozzá egyáltalán ahhoz a sráchoz, aki bejött neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!