Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenje a lánnyal a buliba? Sürgős!!!
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon jó barátom, nem mellesleg iszonyúan belezúgtam. Mire megmondtam volna neki, összejött egy másik sráccal. 7-8 hónap után a múlt héten szakítottak. Egy hétig harag volt köztük. Én mint barát természetesen támogattam a lányt. Tegnap kiderült, hogy kibékültek. Ma este lesz egy buli, amin ő is ott lesz. Nem tudom, hogy a pasija is jön-e vele, de mindenesetre az a kérdés, hogy elmenjek-e én is? Eredetileg azért mentem volna el, hogy beszéljek vele arról, hogy szeretem, de így nem vagyok biztos benne, hogy mi lenne a jó döntés. Rögtön kikosarazna, ha ezek után ma megmondanám neki, hogy szeretem? Ha ott lesz a barája, akkor viszont nincs értelme elmennem. Nagyon sürgős, kérlek segítsetek!2023. márc. 4. 16:14
1/18 anonim válasza:
Ne menj.
Fognak ők még szakítani.
2/18 A kérdező kommentje:
És ha csak megerősödik tőle a kapcsolatuk? Van akiknél egy rövidebb szakítás segített
2023. márc. 4. 16:36
4/18 anonim válasza:
Figyelj, szerintem egyszer úgy is szakítanak végleg.
Majd utána ha még élni fog benned az érzés, talán elmondhatod, de ne 1 hét után , hanem várj LEGALÁBB 1-2 hónapot. Ne rohanj le senkit egyből szakítás után
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Szerinted lehetséges, hogy örökre együtt maradnak? Nagyon fáj a dolog miatt a szívem. Először nem mertem elmondani neki, mert féltettem a barátságunkat, most viszont nem adatik lehetőségem rá. Azt meg nem találom etikusnak, hogy így nyomulni kezdjek, hogy van valakije.
2023. márc. 4. 17:06
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerinted lesz egyáltalán még esélyem?
2023. márc. 4. 17:12
8/18 anonim válasza:
Biztos hogy nem fognak örökre együtt maradni, mivel szakítottak már.
9/18 anonim válasza:
Menj! Szétlehet még őket szedni. Ha nem csinálsz semmit lúzer maradsz, bekerülsz a barát kategóriába és soha nem jössz ki belőle.
"Jajj dehát barátok vagyunk" tipikus női duma.
10/18 A kérdező kommentje:
#9 Monsom, hogy nem találom etikusnak a dolgot, engem is felháborítana, velem ilyen történne. Továbbá, ha valaki képes magcsani a párját, akkor azt ugyanúgy velem is megcsinálhatja.
2023. márc. 4. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!