Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ő lép egy lépést akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ő lép egy lépést akkor miért lépek egy lépést hatra?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel beszélek és találkozni fogunk holnap. Eddig nagyon vágytam rá, de megírta hogy már várja hogy találkozzunk. Ettől valamiért megijedtem. Rossz érzés fogott el. Miért lehet ez? Ha valakinek volt már része hadonlóban/ ismeri ezt az érzést akkor írjon !

2023. márc. 2. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy "várja már", hirtelen tétje lett a dolognak számodra. Ettől talán megijedtél. Ez sokszor előfordul, ekkor szokták a lányok elkövetni azt a hibát, hogy inkább lemondják a dolgot. Amit a fiú félreért, és így már el is hal csírájában egy olyan kapcsolat, amiből még bármi lehetett volna. Barátság, haverkodás, vagy szerelem.
2023. márc. 2. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval már előre megbeszéltétek, hogy találkozni fogtok holnap. Te örültél ennek, mert gondolom tetszik a srác, de most megírta, hogy már várja a talit és te ettől megijedtél? Szerintem semmi okod nincs rá, hogy emiatt rossz érzésed legyen. Igaz, hogy ilyet nem szoktunk írni, de ettől még szerintem csak jót jelenthet.

Persze ha valaki mást gondol erről, szívesen olvasok más véleményeket, mert lehet én gondolom rosszul, ki tudja...

2023. márc. 2. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem csak izgulsz, ami természetes.
2023. márc. 2. 17:30
 4/8 NTBS ***** válasza:
100%

Vannak benned félelmek.

Ez normális.

2023. márc. 2. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat!!! Jobban érzem magam.
2023. márc. 2. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, már el is múlt. Majd írj, hogy milyen volt :D
2023. márc. 2. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ő is pont annyira fog izgulni, mint te. Talán még jobban is, ki tudja.
2023. márc. 2. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Lépjetek mindketten egyszerre hétre.
2023. márc. 8. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!