Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha tetszek egy fiúnak és ő is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszek egy fiúnak és ő is nekem de nem lép semmit, akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy akkor én hogy lépjek felé? Az jó ha esetleg bejelölöm? Vagy esetleg ha ráköszönnék? Csak az a baj hogy sosincs egyedül és én úgy szeretném hogy egyedül van és úgy.

2023. febr. 26. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen, jelöld be, csak a kérdés, hogy rád fog-e írni :D
2023. febr. 26. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Kezdeményezz nála
2023. febr. 26. 14:37
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 de hogy? Pont ez a kérdés
2023. febr. 26. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha még sosem beszéltetek, de te tudod már a keresztnevét, akkor úgy köszönj rá, hogy "Szia, Béla!" Nem kell odamenni, de ha van agya, akkor el fog rajta gondolkodni, hogy miért tudod te az ő nevét.

Vagy hát legalább is mosolyogj rá, amikor látod.

Ha mondjuk egy osztályba jártok, akkor kérj tőle tanácsot, pl. ő milyen biciklit javasolna neked?

Milyen sportot javasolna neked?

Meg is dicsérheted, "De jó ez a pulcsi, hol vetted?"

Vagy feldobhatod a labdát, hogy "hétvégén nem tudod mit csinálj, nincs valami ötlete?" Hátha leesik neki, hogy elhívhatna.

Az online helyett minél inkább a személyes kommunikációt javasolnám, mert akkor látod az arcát, a metakommunikációját, ami fontos.

50f

2023. febr. 26. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egy jel neki, hogy bejelölöd facebookon, nem rossz ötlet. De akár suli után is odamehetsz hozzá, amikor már nincsenek ott a haverok.
2023. febr. 26. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Ez az iskola után dolog amúgy nem tudom hogy működik mások fejében...

Még általánosban talán,de középiskolában akinek nincs több órája vagy szakköre,az rögtön szinte csőlátással rohan kifelé és haza,így elég nehéz odamenni bárkihez:D

2023. febr. 26. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért nem lép ő sem, mert ugyanígy van. Ha bejelölöd az jó kezdés, meg prbálj valahogy a közelébe kerülni.
2023. febr. 28. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!