Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a lenti esetről? 18 éves F
11-12 éves “csecsemő”?! Miről tudtatok beszélgetni?
Barbirl, Kenől?
Hagyd azépen a kiskorút vbékén és a saját korosztályodnál kereskedj!
2022- ben volt 11 éves? akkor 2020 ban 9, hogy tudta egy 16 éves csajnak behazudni magát? 18-20 fiú mit kezdene egy 11 éves lánnyal.
Engedje el!
Sztem a srác írja meg a lánynak hogy éppen bróbál túllépni rajta, szóval ne írogasson neki, vagy van olyan opció, hogy megvárja, amíg idősebb lesz a csaj, bár én ezt az opciót kizárnám. Amúgy meg egyet értek azzal, hogy kicsi és hagyni kell, mert most tényleg.... 20 éves és 11 éves ég és föld, bár nem lehetetlen de.....
Amúgy az hogy 11-12 éves barbi... elnézést, de az írásból is látszik, hogyha egy 20 évessel tud beszélgetni, akkor valószínűleg elég érett, és nem azzal kéne jönni, és azzonnal azt feltételezni hogy Barbi. Hihetetlen hogy 11 évesen mi minden jár egy gyerek fejében, hisz ha vissza gondolsz 11 évesen neked is biztos voltak nagyon mély gondolataid. Attól még hogy kicsi nem kell hülyének nézni, szóval PLS ne feltételezzetek ilyen badarságokat. Igen kicsi, éretlen és nagyon de nagyon sokat kell még tanulnia és elég naiv, de nem hülye. Bocsánat hogy ezen ennyire kiakadtam, de ez nekem sértő, mert én 11 évesen elég sok komoly dolgon gondolkoztam már, vagyis ez a kamaszkor első lépései, amikor valamire már rájössz. Vagy csak én gondolom így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!