Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a lenti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

UshariScar kérdése:

Mi a véleményetek a lenti esetről? 18 éves F

Figyelt kérdés
Az egyik haverom, 20 éves. 2020 környékén megismerkedett egy lánnyal aki 16 évesnek vallotta magát. Még képet is küldött a fiúnak, amin állítólag ő volt. 2021-ben a lány bevalotta a fiúnak, hogy igazából 12 éves. Folytatták a viszonyt és srác egyre jobban belehabarodott a csajba. Végül mér nekem hisztizett, hogy mi tévő legyen. Én mondtam neki, hogy hagyja az egészet. Sokat irkáltak egymással és még videóhívásoztak is. Szó szerint mindent elmondott nekem a haverom. Aztán az egyik nap 2022 tájékán a csaj elutasította a fiút, hogy ő 11 éves és csak barátokat akart szerezni az interneten. Ezért hazudott a koráról, stb. A haverom teljesen letört állapotba került. Most próbálja felejteni a lányt, de a lány meg nagyon ragaszkodik hozzá barátilag.
2023. febr. 26. 01:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

11-12 éves “csecsemő”?! Miről tudtatok beszélgetni?

Barbirl, Kenől?

Hagyd azépen a kiskorút vbékén és a saját korosztályodnál kereskedj!

2023. febr. 26. 02:37
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
A pedofiliát a Btk bünteti.
2023. febr. 26. 03:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van. Nem tudnátok jól kijönni, túl nagy a korkülönbség. Egynedd el ezt a lányt.
2023. febr. 26. 08:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2022- ben volt 11 éves? akkor 2020 ban 9, hogy tudta egy 16 éves csajnak behazudni magát? 18-20 fiú mit kezdene egy 11 éves lánnyal.

Engedje el!

2023. febr. 26. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Én is ezen gondolkodtam. 14-15 évesen még lehet 18 körülinek is kinézni, ha mondjuk jól van sminkelve, de egy 9 éves sehogy sem tudja magát 16-nak hazudni.
2023. febr. 26. 08:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát azt írta, hogy 16. A haverom pedig elhitte. De írta is, hogy tök fura a csaj. Néha össze vissza ír neki.
2023. febr. 26. 10:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Eleinte nem magáról küldött képet. Ezért tudta magát 16-nak azonosítani. A haveromnak meg bejött a csaj. Aztán amikor jobban megismerkedtek 2021-ben akkor a csaj elmondta, hogy ő csak 12 éves és sokat videóhívásoztak. Végül pedig a csaj elutasította a haverom mondván, hogy ő 11 éves és csak azért adta ki magát idősebnek, hogy ne gondolják nokinak.
2023. febr. 26. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Sztem a srác írja meg a lánynak hogy éppen bróbál túllépni rajta, szóval ne írogasson neki, vagy van olyan opció, hogy megvárja, amíg idősebb lesz a csaj, bár én ezt az opciót kizárnám. Amúgy meg egyet értek azzal, hogy kicsi és hagyni kell, mert most tényleg.... 20 éves és 11 éves ég és föld, bár nem lehetetlen de.....

Amúgy az hogy 11-12 éves barbi... elnézést, de az írásból is látszik, hogyha egy 20 évessel tud beszélgetni, akkor valószínűleg elég érett, és nem azzal kéne jönni, és azzonnal azt feltételezni hogy Barbi. Hihetetlen hogy 11 évesen mi minden jár egy gyerek fejében, hisz ha vissza gondolsz 11 évesen neked is biztos voltak nagyon mély gondolataid. Attól még hogy kicsi nem kell hülyének nézni, szóval PLS ne feltételezzetek ilyen badarságokat. Igen kicsi, éretlen és nagyon de nagyon sokat kell még tanulnia és elég naiv, de nem hülye. Bocsánat hogy ezen ennyire kiakadtam, de ez nekem sértő, mert én 11 évesen elég sok komoly dolgon gondolkoztam már, vagyis ez a kamaszkor első lépései, amikor valamire már rájössz. Vagy csak én gondolom így?

2023. febr. 26. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat férre írtam, nem 11, hanem 12 évesen
2023. febr. 26. 12:30
 10/10 Nonameboi ***** válasza:
100%
Ez most nehéz a haverodnak, mert eléggé át lett b@szva,és szerelmi csalódása is van. Ami a legjobb hogy tehet, ha megmondja a lánynak kerekperec amit gondol, és mondja meg neki, hgy haragszik rá, és hagyja békén. Ha meg is akarja bántani, nyugodtan beszéljen neki arról, hogy mekkora f**z kva hülye stb. hogy online próbál barátokat szerezni ahelyett, hogy offline barátkozna.
2023. febr. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!