Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lassan nem tudom már a lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan nem tudom már a lányt szeretni, annyira sokat bántott, és elvileg ő most kezd "belém szeretni"?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit lehet tenni? Nem nagyon akarok már tenni semmit, belefáradtam és beleuntam ebbe az egészbe, annyiszor megbántott már, hogy hihetetlen...
2023. febr. 25. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele végleg, mert egyre fájdalmasabb lesz.
2023. febr. 25. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod szeretni, akkor szakítanod kell.
2023. febr. 25. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mások szerint is, szerintem is szakíts. Ez a legegyszerűbb megoldás.
2023. febr. 25. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Írd meg neki korrektül, hogy neked rosszul esett amit csinált.

Illetve, nem tudom a sztori hátterét de a kérdésedből azt érzem, hogy te még mindig gondolkodsz ezen a lányon és a vele való kapcsolatodon. Lehet hogy még mindig szeretnéd megkapni? Lehet hogy csak az gátol meg benne, hogy végre ő is akarná ezt a dolgot de te már túl sokat küzdöttél érte és belefáradtál az üldözésébe. És most hogy végre ő is benne lenne, rájöttél hogy nem érte meg idáig eljönni.

Viszont az is lehet hogy a lány csak játszadozik veled és egyik pillanatban még kellesz neki azután újra bántani fog.

Milyen régóta ismered ezt a lányt? Ha már régóta küzdesz érte, de ő mindig csak megbántott akkor 2 lehetőség van: vagy tényleg beléd szeretett, vagy csak kihasznál. Ha már jóideje ismered akkor valószínűleg tudni fogod hogy melyik a kettő közül.

Egy szó mint száz: hogyha te úgy érzed hogy végre célbaértél, és habár sokat bántott, így is tudnátok szeretni egymást akkor hajrá! Viszont ha nem így érzel (, amit kicsit valószínűbbnek tartok), akkor írd meg neki hogy te már nem érzel iránta így. Ne kelts benne túl nagy bűntudatot! Ha ő olyat is tett ami neked rosszul esett, attól még Te ne okozz neki nagy fájdalmat.

Én lányként átérzem a mostani helyzeted. És bocsi amiért nem bírtam rendes választ írni, ezt most nem tudtam túl jól megfogalmazni.

2023. febr. 25. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, nem is csak azért, mert már nem szereted, de azért is, mert bántott. Fiatal vagy, tanítsd meg magadat arra, hogy olyan kapcsolatban maradsz, ahol értékelnek, és kedvesek veled. Kell határokat állítanunk, aki a párunk az ne bántson! Olyat válassz, akivel boldog vagy, aki kedves veled, mi más értelme lenne a párkapcsolatnak, ha nem a szeretet.
2023. márc. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!