Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ignorált?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik,és bejelöltük egymást snapchaten. Egy városban lakunk,együtt buszozunk. Szoktam neki streakelni,megnyitja az utolsó hármat nem nézte meg pedig volt online. Egyszer véletlenül a hugomhoz került a telefonom,felhívta de időben kinyomtam,töröltem magát a hívást. Szerintetek ignorált vagy mi történt?2023. febr. 25. 19:08
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Pont most nézte meg az összes eddigi képet amit kihagyott! Már nem aktuális a téma! Köszi mindenkinek aki írt és megnyugtatott!
2023. febr. 26. 18:30
12/14 anonim válasza:
Na látod, akkor már nincs is semmi baj 😉
13/14 A kérdező kommentje:
Nincs,szerencsére😊
2023. febr. 26. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!