Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes lenne elmondani neki?
Na szoval azzal kezdenem h 16 eves lany vagyok. Van egy osztalytarsam, aki szinten lany de hetek ota erzem h ez tobb mint baratsag az en reszemrol. En ilyet meg nem ereztem lany irant, eloszor nem is tudtam mi ez az erzes. O nyiltan biszexualis tehat tudom h egy nagyon paranyi eselyem lenne. De itt jon a de. Van egy lany aki neki nagyon nagyon tetszik csak az a lany hetero. Csak jatszik vele, hitegeti. Le van csuszva teljesen, megis megy a lany utan.
Na de az lenne a kerdesem, hogy erdemes lenne e elmondanom neki azt amit erzek vagy tartsam magamba a baratsagunk erdekeben.
A végén vsz. te fogsz rosszul kijönni a dologból.
A bi lány előbb utóbb ki fog ábrándulni a hetero "szerelméből" és akkor ott leszel neki te búfelejtőnek, szamárnak a ló helyett, igazi mély érzelmek nélkül. Aztán erre is rá fog jönni és továbblép.
(B verzió: összejöttök és mindenki hepi lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!