Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elmondani neki?
Figyelt kérdés
na szoval van egy fiu osztálytársam. 16 évesek vagyunk
9-esek. már régóta tetszik...igazabol nem ismerem elég jol de valahogy mégis belészerettem, vagy legalabbis nagyon tetszik és nem tudom elfelejteni. az elmult pár honapban sokat piszkált ilyen ovodas modon. és rengetegszer néz, nagyon sokan mondtak mar hogy látták hogy engem nez. és én is sokszor észrevettem már, nem tudom mit csináljak, mert még eleg sok minden van de azt inkább privátban mondanam el annak aki szivesen meghallgat és leirja a velemenyet
2018. máj. 21. 14:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem kezdj el vele barátkozni, beszélgess vele aztán majd kiforrja magát, hogy bejössz-e neki és, hogy te is tényldg szerelmes vagy-e belé.
2/4 I noor Y válasza:
Mondd meg neki hogy szeretned hogy ha a hajadon kivul mast is piszkálna
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2018. máj. 21. 14:50
4/4 anonim válasza:
Én is sok mindenkit nézek és nem akarok tőle semmit..Szerintem ezzel választ adtam a kérdésedre..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!