Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jónak, vagy rossznak nevezhető? El akart felejteni, de nem tudott?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, aki hónapok óta próbálkozik nálam, néha úgy érzem szeretem, néha úgy érzem, utálom... És tegnap kimondtam, hogy döntöttem, nem akarok semmit tőle, és végleges... Elég rosszul éreztem magam, és rájöttem, hogy lehet hülye voltam, teljesen eltűnt, majd két nap után csak feltűnt, és elkezdett egy csomó mindent írni, hogy megpróbált, de nem tud elfelejteni és hasonlók... Ez jó, vagy rossz?2023. febr. 21. 11:49
1/6 anonim válasza:
Érett ember ilyenkor azt válaszolta volna, hogy kérek egy kis időt (esetleg hozzátéve, hogy el kell rendeznem az érzelmeim magamban vagy efféle)
2/6 anonim válasza:
ez azt jelenti, hogy igazi bunkó vagy, hogy hónapokig húztad az agyát most meg eldobod
3/6 anonim válasza:
Személyesen kell vele megbeszélni, hogy konkrétan ki mit érez a másik iránt. Abból nem lehet félreértés.
4/6 anonim válasza:
És akkor most mi lesz? Továbbra se tudod, hogy mit akarsz?
5/6 NTBS válasza:
A te viselkedésed a problémás. Miért nem kaphat egy esélyt?
6/6 anonim válasza:
Az a baj, hogyha most folytatnád, akkor játszanál az érzéseivel. Döntöttél, szóval ez ennyi volt, vele ne foglalkozz többet. Az meg már a másik része, hogy ő nem érti a "nem" szó fogalmát.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!