Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk csak akkor szeretik ha hordod a pulcsijukat, ha valamit éreznek?
Figyelt kérdés
Ma meséltem egy fiú barátomnak, hogy egy osztálytársunk(aki alacsony) oda adta nekem a pulcsiját tesin, mert elkérte tőle, de nem volt valami kényelmes, mert ugye alacsony a csávó. Erre az a fiú akinek ezt mondtam, azt mondta, hogy neki Xl-es pulcsija van, és hogy azt biztos jó lenne, azt kellett volna hordanom.
Amikor ez történt, az XL-es pulcsis nem volt azon a tesin.
Köszi a válaszokat!
16L
2023. febr. 17. 15:59
1/9 anonim válasza:
Kicsit érthetetlen a kérdés meg a leírás. Arra vagy kíváncsi, hogy érez-e irántad valamit az a fiú, akinek elmondtad a sztorit? Amúgy pedig pusztán kedvességből is kölcsön szokták adni a pulcsijukat, az én környezetemben legalábbis ezt tapasztaltam, nem kellenek ahhoz különösebb érzelmek.
2/9 anonim válasza:
Ha tesióra után felveszed a pulcsiját, biztos érzel valamit..
3/9 anonim válasza:
Valóban nem lehet érteni a kérdésed lényegét. Nálunk a pulcsicserélgetés 8.-ban kiment a divatból :D
5/9 anonim válasza:
Tényleg nem lehet érteni a kérdést.
Attólég, hogy odaadta egy fiú a pulcsiját, az önmagában nem jelent semmit.
6/9 anonim válasza:
Én személy szerint utálom, ha bárki felveszi, az az enyém, és senki másé.
7/9 anonim válasza:
Én olyannak is adtam már kölcsön pulcsit, aki irànt nem éreztem semmit. Ebbe kár belelátni dolgokat.
9/9 anonim válasza:
Nem szeretem ha tönkrevágják a ruháim, hordd a sajátod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!