Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam? Vadat vagy az őrültet?
Az egyik nagyon vad, elég durván szenvedélyes, de úgy tűnik, hogy nagyon "azt" akarja, kitételeket tesz, elvárásai vannak hordjam így a hajam, nézzek ki így, szempillaspirál, műköröm, és hát hogy mindent próbáljak ki vele, még akkor is, ha nem akarom, tetszeni fog nekem, néha kicsit erőszakos, volt hogy véresre verte az öklét előttem, mert nem tiltottam le egy másik fiút. Azt mondja, köp a szerelemre, egy férfi nem érzelmes. Tud néha nagyon humoros is lenni, de ilyen "tipikus rosszfiú". Iszik, táblákat, padokat ver szét, de tetszik, hogy igazából bármit meg mer tenni, amit akar, és ettől függetlenül kiismerhető, és jól csókol, és jobban tetszik.
A másik abszolút kiszámíthatatlan és őrült, volt már olyan, hogy letiltottam, erre egy nap 5 új accountot csinált, és mindegyikről szimultán írt, mert nem tudta, mit olvasok, néha verset ír, haverjaival suliban elkezd gitározni nekem, mindig elképzel minket különböző szituációkban, és leírja, verset is ír néha, de néha olyan szinten befordul, hogy nem lehet mit tenni vele, volt, hogy egész nap zokogott, mármint nem hiszti, csak látszott, hogy teljesen kivan, máskor utcán táncol nekem, múltkor elkérte a rúzsomat, és eljátszotta, hogy a legjobb barátnők vagyunk? Ilyen kaméleon-srác, mindig más arcát mutatja, múltkor például a pandon táncolt velem. Ő is tud durván bunkó lenni, de volt olyan, hogy egy nap vagy tíz oldalon elkezdte taglalni, mennyire szeret, már szinte rémisztő. Őt sem kell félteni, de ő általában a szövegével szerel le más srácokat, akik belekötnek, és van egy elég félelmetes nézése, nem nagyon mernek belekötni igazán. Nem igazán tetszik annyira, de mindig felvidít, és vele kicsit olyan, mintha álomvilágba kerülnék, vagy filmjeleneteket élnék meg.
Mindkettővel próbáltam már kavarni, az első benne volt, a második azt mondta, hogy ő nem akar kihasználni, és neki így nem megy, ki is akadt, hogy "ilyen lány" vagyok?
Hogy oda vannak egy robáncért..
Szánalmas. Tény igaz hogy a nőknek a férfi "húspiac.."
De lassan már az összes lány biszexuális, és már az átlagos férfiak senkinek sem kelleni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!