Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyik fiút válasszam? Vadat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút válasszam? Vadat vagy az őrültet?

Figyelt kérdés

Az egyik nagyon vad, elég durván szenvedélyes, de úgy tűnik, hogy nagyon "azt" akarja, kitételeket tesz, elvárásai vannak hordjam így a hajam, nézzek ki így, szempillaspirál, műköröm, és hát hogy mindent próbáljak ki vele, még akkor is, ha nem akarom, tetszeni fog nekem, néha kicsit erőszakos, volt hogy véresre verte az öklét előttem, mert nem tiltottam le egy másik fiút. Azt mondja, köp a szerelemre, egy férfi nem érzelmes. Tud néha nagyon humoros is lenni, de ilyen "tipikus rosszfiú". Iszik, táblákat, padokat ver szét, de tetszik, hogy igazából bármit meg mer tenni, amit akar, és ettől függetlenül kiismerhető, és jól csókol, és jobban tetszik.

A másik abszolút kiszámíthatatlan és őrült, volt már olyan, hogy letiltottam, erre egy nap 5 új accountot csinált, és mindegyikről szimultán írt, mert nem tudta, mit olvasok, néha verset ír, haverjaival suliban elkezd gitározni nekem, mindig elképzel minket különböző szituációkban, és leírja, verset is ír néha, de néha olyan szinten befordul, hogy nem lehet mit tenni vele, volt, hogy egész nap zokogott, mármint nem hiszti, csak látszott, hogy teljesen kivan, máskor utcán táncol nekem, múltkor elkérte a rúzsomat, és eljátszotta, hogy a legjobb barátnők vagyunk? Ilyen kaméleon-srác, mindig más arcát mutatja, múltkor például a pandon táncolt velem. Ő is tud durván bunkó lenni, de volt olyan, hogy egy nap vagy tíz oldalon elkezdte taglalni, mennyire szeret, már szinte rémisztő. Őt sem kell félteni, de ő általában a szövegével szerel le más srácokat, akik belekötnek, és van egy elég félelmetes nézése, nem nagyon mernek belekötni igazán. Nem igazán tetszik annyira, de mindig felvidít, és vele kicsit olyan, mintha álomvilágba kerülnék, vagy filmjeleneteket élnék meg.

Mindkettővel próbáltam már kavarni, az első benne volt, a második azt mondta, hogy ő nem akar kihasználni, és neki így nem megy, ki is akadt, hogy "ilyen lány" vagyok?

2023. febr. 17. 00:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

Hogy oda vannak egy robáncért..

Szánalmas. Tény igaz hogy a nőknek a férfi "húspiac.."

De lassan már az összes lány biszexuális, és már az átlagos férfiak senkinek sem kelleni fognak.

2023. febr. 17. 10:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
#10 igazad van! Itt tisztán látni, hogy erőszakos a srác, és már talán csak egy lépés, hogy a lányt is bántsa majd. Viszont van olyan is, amikor a pasi eladja magát, mint "ártatlan bárány", és csak később jön elő a valódi énje. Ismerek ilyen esetet. Sajnos! Viszont a kérdezőt nem értem miért opció a két srác. A helyében és messze kerülném mindkettőt.
2023. febr. 17. 10:37
 13/28 anonim ***** válasza:
36%
Amelyik romantikus, hoz csokit meg virágot, tudod amire vágytok. Legalábbis ezt hazudjátok mind 😂
2023. febr. 17. 11:55
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyiket a kettő közül. Legalább lesz tapasztalatod abban amikor összevernek és ebből kifolyólag az összes pasi szemét.
2023. febr. 17. 12:57
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Neked hány apától lett ennyi eszed?
2023. febr. 17. 13:27
 16/28 anonim ***** válasza:
96%

#15😂😂😂

Jó kérdés!

2023. febr. 17. 13:46
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy harmadik, normálisat.
2023. febr. 17. 13:57
 18/28 NTBS ***** válasza:
100%
Ezekből egyiket se. Annyi normális fiú van. Válogass belőlük.
2023. febr. 17. 16:07
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A rendes srácot, aki titokban szeret, téged, de nem megy oda hozzád, mert tudja hogy a gyökerekhez vonzódsz
2023. febr. 17. 16:51
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress egy normálisat.
2023. febr. 17. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!