Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ennek lehet jövője?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek lehet jövője?

Figyelt kérdés

A sulinkban van egy srác, őt tartják a “legmenőbbnek”. Mindenkinek tetszik szerintem is helyes. De ő iszik, cigizik néha drogozok is és rossz tanuló, tudjátok tipik rosszfiú a nőket pedig hülyíti. Én pedig jó tanuló vagyok néha napján iszok és cigizek de az nagyon ritkán van. Magyarul teljesen az ellentéte vagyok. Lassan 2 hónapja, hogy egy társaságban vagyunk és elkezdett felém közeledni. Egyszer amikor részeg (azért annyira nem) volt csókolóztunk egyszer. A közös haverjaink mondták nekem, hogy kezd belém szeretni és, hogy teljesen megváltozott sosem viselkedett így mint most (látják, hogy folyton mereng és bámul maga elé, amikor az feljön a nevem egyből felfigyel és felcsillan a szeme stb.) valamikor én is látom ha beszélek hozzá, hogy csillogó szemekkel néz a szemembe vagy csak úgy bámul engem ha mással beszélek. Tegnap rám írt, hogy tényleg belém szeretett és az a csók számára tele volt érzelemmel. Jó barátokként kezdtük ezt az egészet és szépen lassan ez lett belőle. Valentin napra kaptam tőle egy gyönyörű rózsát meg egy csokit. Tényleg nem közömbös velem, annyira udvarias és tele van érzésekkel. Ha ezt csak mondaná nekem valaki biztos azt hinném, hogy hazudik. A barátai mondják (meg ő is), hogy próbáljuk meg de félek, hogy nem működne mert teljesen az ellentétem.

Komolyan olyan mintha egy filmben lennék, a suli legmenőbb sráca bele szeretett egy szűz kislányba.:D

Szerintetek tényleg szerelmes?

2023. febr. 15. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Te magad mondtad, hogy hülyíti a csajokat és ebben a barátai is partnerek lehetnek. Egyrészt van ez, másrészt totál ellentétek vagytok, harmadrészt drogozik, ami egy normális csajnál alapból kizáró ok, így nálad is annak kéne lennie. Persze megpróbálhatod, de elég nagy az esélye, hogy csak egy leszel a sok közül.
2023. febr. 15. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

#1 Egyetértek.

Sajnos elég sok dologban különböztök és fiúként engem is kifejezetten taszít az ilyen életvitel. Ha akarsz adhatsz neki egy esélyt, de élethosszig tartó szerelmes kapcsolatra azért ne számíts. Mondjuk úgy, készülj fel rá, hogy valszeg rossz vége lesz.

De azért szurkolunk, majd írj ha van valami!

2023. febr. 15. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

" De ő iszik, cigizik néha drogozok is és rossz tanuló, tudjátok tipik rosszfiú a nőket pedig hülyíti."

Hát beállsz a sorba, ennyi. Élvezd ki, hogy a legmenőbb csávó veled van, hátha te, aztán majd lesz ami lesz.

Én ismertem egy alacsony kiscsajt, oszt társam volt. Ő a suli legmenőbbjeivel jött össze. Sorozatos trauma, brutális megalázás, kibeszélés ment utána. Ők is drogosak voltak, meg cigiztek, ittak, buliztak, csomó csajuk volt. De tapasztald meg magad a döntéseidet és álmaidat. Persze, azt akarom jó legyen neked, csak unom már, hogy a csajok ennyire naivak.

2023. febr. 16. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!