Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most hova tegyem?
Figyelt kérdés
Annyira felhaborodtam es annyira megalazo volt. Az exem azt mindta a baratnomnek hogy en rosszul csokolok mert errol beszeltek es pontoztak a partneruket h kikkel milyen volt a csok. Exem mondta h en nagyon rosszul smarolok kozben amikor egyutt voltunk egyfolytaban azon lovagolt hogy milyen jol csinalom es hogy tudok ilyen csodasan csokolozni. Ezt most nem ertettem tudom hogy haragszik ram es utal de annyira szanalmasan ereztem magam.2023. febr. 13. 18:22
1/8 anonim válasza:
Na várj az exed és a jelenlegi barátnőd jó viszonyt ápolnak egymással? Barátnők?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen://
2023. febr. 13. 19:00
3/8 A kérdező kommentje:
Jajj en vagyok a lany es a barat baratnom beszelgetett az exemmel.:))
2023. febr. 13. 19:05
4/8 anonim válasza:
Ijj, ez borzalmasan hangzik, elég zsákutca sztori
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, eleg szanalmas volt, foleg higy nem tudom valojaban hogy is gondolja
2023. febr. 13. 19:09
6/8 anonim válasza:
Ebben a sztoriban semmi meglepő nincs. Te jól csókolsz. Az exed viszont haragszik, és szemétségeket terjeszt rólad. Így ventillál. Örülj, hogy nem vagy együtt egy ilyen szeméttel.
7/8 anonim válasza:
Valószínüleg az van, hogy próbál negatívan feltűntetni. Vagy akár az is lehetséges, hogy a kapcsolat idején pozitív irányba túlzott, most meg negatív irányba túloz. Egy biztos, nincs dolgod ezzel az üggyel, ne foglalkozz vele.
8/8 anonim válasza:
#6 és 7-esnek igaza van. Kib.szásból mondja ezt, hogy terjessze rólad a rosszat. Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!