Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam életem szerelmén?

Figyelt kérdés
Szóval van ez a lány, aki annyira tökéletes és annyira illik hozzám hogy nem tudom szavakba önteni sem. Kedves, vicces, érti a hülye vicceimet amiket mások annyira nem. Hasonló az értékrendünk, ugyanúgy szeretnénk világot látni, utazni, stb. Ő tölti ki a gondolataim 99%-át, vele álmodok még este is. Minden ami belőlem hiányzik az benne megvan. Csa egy baj van vele: hogy a legjobb haverom barátnője. Ne szidjatok, nem szándékosan szerettem bele, nagyon utálom is magam érte de hiába tagadtam, ellenkeztem megtörtént. Nem nyomultam rá, próbálom titkolni az érzéseimet is. Soha nem mennék rá a haverom csajára ezért is akarom elfelejteni még ha szerintem hozzám jobban illik is. Viszont szinte mindennap látom, nem tudom csak úgy elkerülni mivel ahol a haveri körben van ugye. Mit csináljak? Hogy szeressek ki valakiből aki mindig a közelben van, és minden nap újra és újra belészeretek? Ő amúgy a barátjának tekint, nem érdeklem őt és ez biztos mert nagyon boldogok a haverommal. Segítsetek, hogyan legyek túl rajta?

2022. dec. 24. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Tini kategória, életem szerelme. Nem érzed az iróniát?

Előtted az élet, a sok punci, mint egy svédasztal!

2022. dec. 24. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Ne legyél ennyire gyenge és gyengéd fiú. Először sose az érzelmek vezéreljenek, hanem a célok. Próbálj meg továbbra is férfi módjára viselkedni, és a célokra koncentrálni.

Ha már "életed szerelme", az szerinted mivel ér fel? Vele akarsz gyereket? Vele akarsz összeházasodni? Vele akarsz összeköltözni? Vele akarod leélni az életed? Először gondold át jó alaposan ezeket, mert az életünk szerelmével ezeket szokták csinálni.

2022. dec. 24. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Klasszikus hiba, amikor valaki tabu (mert a haverod csaja), akkor mersz vele igazán kötetlenül könnyedén, lazán viselkedni, mert úgy hiszed nincsenek elvárások. Nem férfi - nem nő viszony. És emiatt ő is havernak tekint, és ez egy olynn viszony ellenkező neműek közt, ami tényleg az ideális partner látszatát tudja kelteni. Ha fárfiként közelednél, és ő nőként reagálna, lehet nem is lenne hatással rád.
2022. dec. 25. 00:15
 4/4 anonim válasza:
73%

Hello,

Az írásodból ítèlve nehéz helyzetben vagy.

"Egy baj van vele: a legjobb haverom barátnője."Nem..... a legfőbb "baj",hogy nem tèged szeret!Mièrt te mondod meg,hogy ki illik hozzá jobban? Mivel te is, ès ő is szereti, de őt választotta;ergo, lehet,hogy te úgy èrzed,hogy tèged kiegèszít a lány , de ő fordítva nem!

Már nem azèrt,de ha tènyleg a legjobb haverodnak tartod xy-t,őszinte vagy te vele?(Nem!)

Avagy milyen èrzès az, hogy miközben a legjobb barátodnak hívod, a párjára csorgatod a nyálad, akivel úgymond barát vagy, persze csak hátsó szándékkal.

Elkèpzeltem a helyzeted...egyfolytában körülöttük vagy, "barát" , "legjobb barátod"

ès te várod, hogy elfelejtsd a lányt?! Amikor minden nap odamèsz hozzájuk, kicsit szenvedèssel, kicsit boldogan, de semmikèppen sem őszintèn ès igaz barátkènt állsz mellettük.Gondolj bele,igazából a szakításukat akarnád....Szóval szerintem az egyik legfontosabb tipp,amit adhatok, hogy ne tarts fenn látszat barátságot... Légy fèrfi, ès ne remènykedj! Beleszeretni bárki beleszerethet bárkibe, tèny.Viszont az, hogy egy ilyen helyzetet, èrzést hogy kezelsz, nem mindegy.A legjobb dolog amit tehetsz, hogy nem próbálsz meg aláásni nekik, a kommunikáciòt minimálisra csökkented velük hiszen az neked is csak szenvedès ha nem így jársz el. Hagyd,hogy èljèk az èletüket.

Az meg,hogy èleted szerelme ....hhhmmmm....vicces kicsit. Most lehet így gondolod,de èleted vègèn mondj csak ilyet ki...Barátnőt meg ne azèrt keress,hogy pótolja.

Engedd el ...szerelem nèlkül nincs kapcsolat.

Ideje megváltoztatnod a gondolkodásod!

2022. dec. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!