Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit vegyek a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak szülinapjára?

Figyelt kérdés
nemsokára eljön a nagy nap, én pedig tanácstalan vagyok. úgy érzem megvan mindene és semmi újat nem tudok neki adni. boxol, imádja a GARAGE-t. esetleg valaki tudna segíteni? nagyon megköszönném!
2023. febr. 13. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Élményt is adhatsz neki, nem érdemes csak tárgyakban gondolkodni.
2023. febr. 13. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Igen, én is ezt akartam javasolni. Inkább hívd el meginni valamit, üljetek be valahova vagy valami hasonló. Annak is biztos örülne.
2023. febr. 13. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek randizni olyan helyre, ahova régóta szeretne lemenni, de neked nem feltétlenül a kedvenc programod/ötleted lenne (vagy most úgy gondolod), és az legyen az ajándék, hogy aznap mindent te fizetsz nektek.

Ne spórolj rajta.

2023. febr. 13. 19:27
 4/4 anonim válasza:
14%

[link]

ennek biztos örülni fog

2023. febr. 13. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!