Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak 18. szülinapjára?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, semmi ötletem:( 1 hónap múlva lesz, fiúk ti minek örülnétek +lányok nektek mi volt sikeres ajándék?
16/l
2021. jún. 5. 13:43
1/7 anonim válasza:
Egy év alatt azért illett volna annyira megismerni, hogy tudd minek örülne 🤷♂️
2/7 anonim válasza:
Én 1 üveg akármilyen piának is örülnék, bár nem tudom ő mennyire szereti az italokat.
3/7 anonim válasza:
Menj be egy szex shopba vegyél bilincset ostort meg minden egyebet és mond meg neki, hogy erre az estére az alattvalód lesz :D
4/7 Lazy Lover válasza:
én egy finom vacsinak örülnék utána egy ki adós sex de ilyenkor illik megkérdezni hogy mit szeretne kapni..
5/7 anonim válasza:
Most miért kell lepontozni itt komolyan senkinek nincsen egy pici humorérzéke?
6/7 anonim válasza:
Elarulom a titkot.
Nem kell draganak lenni, nem kell csili vilit, nem kell divatosat.
Valami olyat talalj ki, ami csak rolatok szol.
Esetleg egy foto arrol a helyrol ahol megismerkedtetek eloszor, ahol eloszor csokoloztatok, es ezt ki lehet rakni mint hutomagnes, hogy mindennap eszetekbe jusson es mosolyogjatok egyet, mikor egymasra neztek.
En nekem ez nagyon tetszene
Ferfi vagyok.
Bar egy picit tul erzelmes, lehet ez masoknak sok.
7/7 anonim válasza:
1 üveg pia, 1 szál szivar, egy doboz cigaretta, 1 g fű, vagy tudomis én, te ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!