Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne mondani?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Az van, hogy tetszik egy lány, aztán holnap ugye valentín nap lesz, és szinte minden barátom azt mondja hogy el kell mondani.
Vettem neki egy csokit, többet kicsit tulzásnak éreztem volna.
Mit kéne mondanom amikor odaadom neki?
2023. febr. 13. 16:16
1/8 anonim válasza:
Minden barátod hülyeséget mondott, hiszen csak akkor érdemes neki elmondani ilyesmit, ha egyértelmű jelek vannak az ő oldaláról is.
3/8 anonim válasza:
"Szia, bocsi van egy perced?
Szóval az a helyzet, hogy már egy ideje felfigyeltem rád, mert egy nagyon szimpatikus lány vagy, és igaz hogy nem ismerjük egymást, de remélem elfogadod tőlem ezt a csokit."
ha elfogadja akkor "Boldog Valentin napot!"
"Esetleg suli után ráérsz valamikor?"
Ha igent mond, elkéred az elérhetőségét (telefon vagy FB) és megbeszélitek hogy mikor és hol.
Ezt nagyjából átírod úgy, ahogy szerinted jól hangzik és elmondod neki.
Sok sikert, írj ha van eredmény!
5/8 A kérdező kommentje:
#4 ha tudnám, nem kérdeznék semmit
2023. febr. 13. 17:09
6/8 anonim válasza:
#5 De ha ezt odaadod neki és nem szeret viszont, akkor eléggé fel fogsz sülni, remélem tudod...
7/8 A kérdező kommentje:
#6 ez az élet rendje, nem?😮💨
2023. febr. 13. 18:03
8/8 anonim válasza:
Inkább kockáztass, ha nem kedvel viszont, hamarabb túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!