Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok mondani egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel folyton szemezünk és nem tudom nekem nagyon tetszik de fogalmam sincs hogy mit akarhat. Szeretnék 1ről a 2re lépni de nem tudom mit tudnék neki mondani. Szerintem ő nem fog kezdeményezni de én akarok ha úgyis most jön a nyár csomó ideig nem látom2022. máj. 13. 17:22
1/4 anonim válasza:
Szia. Bocsi a zavarásért csak kíváncsi vagyok, hogy nem e jönnél el velem sétálni és fagyizni? Nagyon örülnék neki!❤
2/4 anonim válasza:
Az jó lehet, amit 1-es ír, vagy ha nem akarod rögtön elhívni, akkor csak simán beszélgess vele a suliban valamiről, pl. tanárok, dogák, közelgő események stb. Először csak mosolyogj rá és köszönj neki, amikor látod, majd egyszer menj oda hozzá. Aztán később elhívhatod valahova.
3/4 anonim válasza:
Ha ismered az elso valaszolo jol irta.
Ha ismeretlen, akkor jelolj be es irj neki
4/4 anonim válasza:
"Mit tudok ... ?
... nem tudom ... fogalmam sincs ... nem tudom ..."
Hát, nem sokat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!