Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a valentin nap egy hatalmas baromság?
Nem baromság, és nincs eltúlozva. Csak Magyarországon az emberek nem tudják ünnepelni. Ezen a napon az Egyesült Államokban nem egy második "nőnapot" tartanak, hanem oda-vissza megy a kedveskedés.
Ami itt megy nálunk, az egy nagyon béta nettó seggnyalás a női nem felé minden ellenszolgáltatás nélkül általában. Na és ez undorító dolog.
Én is azt gondolom.
Semmi köze a magyar kultúrához, hagyományokhoz. Tipikus globalista üzleti megfontolás, giccs, pénzlenyúlás.
#12-es, miért pénzlenyúlás? Mindenki eldönti saját maga, hogy akar-e vásárolni, vagy nem.
Megsúgom, nem ettől lesz jobb vagy rosszabb egy romantikus kapcsolat.
#12 Te Nagymagyar, azért Bálint nap környékén nézzél körül.
Én egyáltalán nem tartom hülyeségnek a Valentin napot. Na persze a milliószívecskés giccsparádé nekem sem tetszik. De ilyenkor kezdődik a tavaszvárás, és hagyományosan ez a párválasztás időszaka is. Helye van ennek az ünnepnek a magyar kultúrában is, csak egy kicsit vissza kell nyúlni a gyökerekhez.
Itt egy haver neked😀
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Én semmilyen cirkuszt sem hergelést nem láttam a mai napon sem. És előtte sem egész múlt héten.
Mondjuk ki, akit zavar egy ünnepnap, az balf@sz de nagyon, és nézzen mélyen magába. Mit fáj nektek más boldogsága olcsójánosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!