Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismeretség hiánya tűntek el az érzéseim? Ha megismerkedek vele rendesen akkor visszatérhetnek az érzéseim?
Figyelt kérdés
Téli szünet elejéig alig bírtam meg lenni nélküle, szünet után volt azaz időszak, hogy szeretem/nem szeretem, aztán most meg már szinte teljesen eltűntek az érzelmeim, de még ezek után is folyton az eszembe jut, szinte mindig, de úgy érzem csak vele szeretnék lenni, és szeretném visszanyerni az érzéseket, ezek az érzések nagyon erősek voltak, olyan erősek voltak, hogy úgy éreztem le tudnám élni vele az egész életem! De soha sem ismerkedtem meg vele rendesen, szinte alig ismerem!2023. febr. 11. 15:50
1/4 anonim válasza:
Lehet csak fellángolás volt az egész. Inkább ismerkedj mással és majd meglátod, ha igazán szerelmes vagy, akkor ezek az érzések nem fognak elmúlni.
2/4 A kérdező kommentje:
1-es Ez a dolog másfél évig tartott mostanáig!
2023. febr. 11. 16:09
3/4 anonim válasza:
Szerintem adj az egésznek mégegy esélyt. Mond el neki hogy mi volt a problémád és hogy szeretnéd igazán megismerni.
Hajrá :)
4/4 anonim válasza:
Többet gondolsz a kapcsolatba, mint ami reális. Ne mondd azt, hogy le tudnád vele élni az életed, ha nem is ismered! Lakva ismered meg a másikat - tartja a közmondás.
Legalább ismerjétek meg jól egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!