Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek mar volt ilyen? Most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek mar volt ilyen? Most akkor egyiket sem szeretem igazan?

Figyelt kérdés
Mar regota szerelmes vagyok egy lanyba kb szeptember ota es tobbszor hulyitett es sztem csak kihasznalt igazabol mert amikor jott neki masik akkor egybol dobott, ez sokszor volt igy. Tudta hogy valojaban mit erzek de nem igazan hozta lazba. Aztan most megismerkedtem egy lannyal kb 1 honapja es mar o kell nekem, beleszerettem mindenebe de o nem ugy tekint ram ahogy en ra. A masik lany most akarna velem osszejonni vagy mit tudom en mit akar sztem megint csak hulyiteni. A barataim kerdezgetik melyiket valasztanam dehat nem tudom azt mondtam szivem szerint egyiket sem. Valamelyik nap kint voltunk egy tarsasaggal es miutan kioffoltam azt lanyt aki csak hulyitett utana leultem melle azutan reszegen le akartam kapni de elutasitott mert azt mondta hogy nem akar egy valasztas lenni ket lany kozul (amit meg is ertek) aztan elhordtam mindennek szinten reszegen utana pedig megsertodott. Most akkor egyiket sem szeretem ugy igazan? Vagy nem ertem
2023. febr. 7. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy van aki ilyen agyhalott módon él. Tanulj, olvass, és fejlődj, mert ezt még olvasni is rossz volt.
2023. febr. 7. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem.

Fellángoló kamasz vagy. Egyelőre még csapódsz ide-oda.

Lehet, ezért nem számolnak veled a lányok.

Csatlakozom az egyeshez.

2023. febr. 7. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Én se választanám egyiket se. Inkább várnék egy sokkal jobbra.
2023. febr. 7. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

Utólag... így még válaszolok, mert így fer mindkettőtökre nézve

2023. febr. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!