Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Van egy fiú (osztálytársam) aki bejön nekem de nem tudok eligazodni a viselkedésén. Első félévben többször is megkérdezte, hogy mit olvasok vagy hol járok az adott könyvben. Egyszer angol előtti szünetben csináltam a házit és megkérdezte hogy mit csinálok. Nem válaszoltam mert azt hittem hogy valaki mástól kérdezi mert nem nagyon szoktunk beszélni. Csak aztán nem válaszolt senki és rájöttem hogy engem kérdezett csak utána meg már olyan kínos volt és szerintem azt hihette hogy nem hallottam mert utána el is ment.Azóta nem is kérdezett de néha olyan érzés mintha nézne de nem vagyok biztos hogy engem néz mert az ő padtársa meg az én padtársam eléggé jóban vannak és hát szoktak egymásnak olyan dolgokat küldeni órán.De padtársam ma hiányzott és most is olyan érzésem volt hogy néz. Meg egyszer megkérdezte hogy hogy vagyok mindig ilyen hamar a termek előtt ami fura mert eddig ez senkinek nem tűnt fel. De azóta hogy nem válaszoltam semmi,és hiányzik hogy kérdezzen. Nem akartam bunkó lenni csak nem gondoltam hogy hozzám beszél.2023. jan. 27. 22:04
1/3 anonim válasza:
Beszélgessetek egymással, ismerjétek meg egymást. Ha megvan s szimpátia, mehet a találka suli után (vagy egy egyszerű hazakísérés). Persze majd jönnek az okoskodók, hogy "házi nyúlra nem lövünk". Ha normális a közösség és ti is tudjátok normálisan kezelni, igenis alakulhat jól a dolog.
2/3 anonim válasza:
Lehet tetszel neki, csak mivel kerültél, ezért nem akart csesztetni tovább :D
Menj oda hozzá, ha neked tetszik, nem kell azonnal összejönni, ismerjétek egymást, aztán majd meglátjátok. Csak ugye házi nyúlra nem lövünk...
3/3 anonim válasza:
Talán te is kérdezhetnél tőle dolgokat, hogy lássa, hogy nem egyoldalú ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!