Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek beszeljek vele,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beszeljek vele, hogy szalljon le rolam?

Figyelt kérdés

Naaa van egy idegesito exem. Egyfoltyaban kotekedik velem nem tudom miert csinalja. Elvileg mar nem erdeklem. De allandoan amikor a legjobb fiu baratommal vagyok es peldaul elottem all akkor nekem loki meg minket bamul ilyenek. Multkor peldaul ultem suliban a padon es a mellettunk levo teremben volt orajuk aztan bekiabalta hozzam a terembe, hogy “de csunya vagy ma is” EMBEEER (de azert tegyuk hozza folyton eszreveszem, hogy nez). Szoval egyfolytaban velem foglalkozik, beszologat. Eloszor elengedtem a fulem mellett ezeket de mar kezdenek nagyon irritalni. Ja es tegyuk hozza, hogy en kedves vagyok vele, vagyis inkabb semleges, ugyhogy nagyon utalhat de nem ertem miert nem tettem vele semmi rosszat.

Szivesen meghallgatom a tanacsaitokat es a velemenyeiteket!😊

2023. jan. 26. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán beszélj vele, világosan mondd meg neki, hogy ez számodra nagyon idegesítő, és hogy szakadjon le rólad. Ha a kedves szóra nem hallgat, akkor sajnos agresszívebben kell elküldeni a melegebb égtájakra. Máshogy sajnos nem megy.
2023. jan. 26. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ignoráld és mikor viseli magát vágj lekezelő, gúnyos képet. Szánalmas, lúzer szavakat dobáld rá. Majd nézd levegőnek. Megszégyeníted és a csepp önbecsülése, ami marad az arra lesz elég, hogy szálljon le rólad. Nyilván nem tudja kiheverni, hogy már nem kell neked és ezért piszkál.
2023. jan. 27. 00:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs túl rajtad, ezért csinálja. Én a helyedben letiltanám mindenhol, továbbá megüzenném neki, hogy lassan találkozni fog a szüleiddel, ha nem hagyja abba.
2023. jan. 27. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!