Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszeljek vele, hogy szalljon le rolam?
Naaa van egy idegesito exem. Egyfoltyaban kotekedik velem nem tudom miert csinalja. Elvileg mar nem erdeklem. De allandoan amikor a legjobb fiu baratommal vagyok es peldaul elottem all akkor nekem loki meg minket bamul ilyenek. Multkor peldaul ultem suliban a padon es a mellettunk levo teremben volt orajuk aztan bekiabalta hozzam a terembe, hogy “de csunya vagy ma is” EMBEEER (de azert tegyuk hozza folyton eszreveszem, hogy nez). Szoval egyfolytaban velem foglalkozik, beszologat. Eloszor elengedtem a fulem mellett ezeket de mar kezdenek nagyon irritalni. Ja es tegyuk hozza, hogy en kedves vagyok vele, vagyis inkabb semleges, ugyhogy nagyon utalhat de nem ertem miert nem tettem vele semmi rosszat.
Szivesen meghallgatom a tanacsaitokat es a velemenyeiteket!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!