Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unatkozik a lány, és ilyenkor vadidegeneknek mutogatja magát neten?
Figyelt kérdés
Ez normális? Mert szerintem beteges. És úgy rácsodálkozik, hogy mi ezzel a baj, hát ő csak jól érzi magát?!2023. jan. 19. 14:12
21/32 A kérdező kommentje:
Egyébként senki sem kérdezte. Jobban is tette. Lehetnék zsaru is, inkognitóban.
2023. jan. 20. 08:33
22/32 anonim válasza:
Lehetnél :D De ha vadászni akarnál, sokkal egyszerűbb lenne a csajnak kiadnod magad és képek ígéretével csábítani a pasikat.
23/32 anonim válasza:
#21 Azt azért hozzá kell tenni, hogy insta és tiktok tartalmat nézni és a készítővel beszélgetni önmagában nem bűncselekmény.
24/32 anonim válasza:
minden bizonnyal a történet is csak kitalált, dehát ez a gyakori 🤷
25/32 anonim válasza:
Sportkarrier... :-D Hagyjad már...
26/32 A kérdező kommentje:
Juniour világbajnokság hatodik helyezett.
2023. jan. 20. 18:58
27/32 A kérdező kommentje:
*junior
2023. jan. 20. 18:58
28/32 anonim válasza:
Ja, én meg futóbajnok vagyok 100 kilósan, szívizomgyulladásos szövődménnyel. :-D
29/32 anonim válasza:
"Juniour világbajnokság hatodik helyezett."
Én elhiszem amit a kérdező ír! Ugyanis tapasztaltam, hogy bizonyos sportágakban a sportoló csajok között nagyon sok ribi van.
Mit sportol? Vagy milyen sportágban?
30/32 A kérdező kommentje:
Nem akarom elmondani, mert úgy nagyon könnyű lenne felismerni. De nem átlagsport.
2023. jan. 20. 19:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!