Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek tökéletes?
És miből gondolod, hogy nem vagy az esete?
Ismerkedj, lehet meg fogja kedvelni
De én tudom hogy elég gáz vagyok.
Utálom is magam, de nem ez a lenyeg
Nincs olyan, hogy tökéletes! Ha nem magadat adod előtte, akkor nem téged fog szeretni, hanem azt akit eljátszol és amikor előjön az igazi éned (mert nyilván nem lehet megjátszani magad egész életedben, ezt nem lehet bírni) lehet kiábrándul, mert ő nem úgy ismert meg.
Hülyeség mást mutatni mint ami vagy!
Bocsi, hogy ezt mondom, de ez még a tini kategórián belül is nagyon éretlen hozzáállás...
Az, hogy valaki "tökéletes"... nos, egy eléggé szubjektív fogalom. Te most épp bálványozod őt, magadat meg önként a sárba tiprod. Így talán még jobb is, ha nem lesz senkid, ugyanis ez a fajta hozzáállás a melegágya a mérgező kapcsolatoknak.
Azt kell elfogadnod, hogy:
1. Objektív tökéletesség nincs.
2. Szubjektíven azért jobb esetben persze, hogy annak látjuk a másikat.
3. Lesz, akinek te leszel a tökéletes.
4. Egyébként sem jó, ha valakinek a padlón van az önbecsülése.
5. Ha valami nem megy, nem kell erőltetni. Ha valaki téged emberszámba se vesz, akkor egyáltalán nem "tökéletes". És lehet, hogy így pont azt szalasztod el, akivel tényleg tökéletes pár lennétek.
Először magadban kell rendet tenni. Amíg nem tudod magad szeretni addig
1) ne akarj mást szeretni
2) ne várd el, hogy más szeressen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!