Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bejönnek nektek az országúti kerékpáros pasik?
Meg ne haragudj, de milyen kérdés ez? Testre mindegyik hasonló, az arcukat nem látni normálisan, a személyiségüket meg nem lehet lelesni külsőről.
Ha lenne egy barátom, akinek ez lenne a hobbija, akkor őt bírnám, de általánosságban le sem tojom az országúti bringásokat.
Attól, hogy valakinek ez a hobbija még nem lesz vonzóbb a szememben, mint mondjuk egy kosaras vagy művész hobbis pasi.
De ha komolyan is akarom venni a kérdést, mert tegyük fel hogy te ezt komolyan gondoltad. Amennyiben nem zavarja, hogy nem megyek vele és nem is erőlteti, hogy kipróbáljam úgy nem zavar. De az biztos, hogy nem hagynám hogy felvegyen feszülős biciklis nadrágot! Elhiszem, hogy kényelmes, de szerintem akkor is látszik a lényege. Ha én futáshoz képes vagyok nyáron a sport melltartóra felvenni egy trikót ő is legyen kedves valami kevésbé feszülős dolgot felvenni. [link] valami ilyesmit
#6 Nekem mindkét verzió bejön. Régebben fantáziáltam róluk. xd
De van párom, úgyhogy marad a fantáziálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!