Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tettszem neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tettszem neki? Vagy miből tudom hogy tettszek egy fiúnak? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval, van egy ismerősöm aki az évfolyamtársam is és az egyik baratnőmön keresztül 'ismerkedtünk' meg. Kb heti 1 vagy 2-szer talalkozok vele de csak azért mert ugyanazzal a busszal megyünk, és mindig poénkodik és rám néz amikor beszél, próbálja felkelteni az érdeklődésem. Be is jelölt így lassan 3 hónap után es vaciláltam de végül vissza jelöltem, a barátnőim mindig azzal cukkolnak hogy összeillünk, meg hogy tettszünk egymásnak, és múltkor 4-en sétátunk suliból ki (én, ő, és a 2 barátnőm) és a 2 barátnőm előre futottak otthagyva minket kettesben. És én teljesen pipa voltam de a srác csak röhögött és közel sétalt hozzám.

#ismerős #Tettszem neki?
2023. jan. 13. 14:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem írni, hogy én 16/l, és ő is 16 éves
2023. jan. 13. 14:59
 2/7 hungarikum_202 ***** válasza:
100%
Nagyvalószínűséggel igen. Próbálj velem minél többet beszélni, lehetőleg élőben és kettesben. Figyeld, hogy küld e további jeleket, ha vannak, akkor már szinte biztos, hogy tetszel neki.
2023. jan. 13. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2023. jan. 13. 17:12
 4/7 anonim válasza:
100%
Ha te is kedveled őt akkor ne habozz sokat, nem azt mondom hogy egyből mond el neki mit érzel hanem csak szépen lassan, mondjuk meg kérdezheted hogy milyen napja volt meg stb. Volt már barátod vagy ő lenne az első?
2023. jan. 13. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell azonnal kerek-perec megmondani, hogy mit érzeliránta. Légy sokat a közelében, beszélgessetek sokat, akár csoportban is. A lényeg, hogy lásson Téged. Ha tetszel neki és ő nem mamlasz, akkor úgyis elkezd egy hosszabb beszélgetést, elhív valahová (cukrászda...).
2023. jan. 13. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ember legyen a talpán, aki ez alapján biztosat tud mondani. Én annyit tennék, hogy továbbra is beszélnék vele, aztán meg várnám, hogy mikor hív randizni.
2023. jan. 13. 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

4-es: Még nem volt barátom.

2023. jan. 13. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!