Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tettszek egy fiúnak azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smileeeeeee kérdése:

Ha tettszek egy fiúnak azt hogy mutatja ki? Hogyan kellthetném föl a figyelmét? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Már régóta tettszik nekem egy fiú,de nem tudom hogy én tettszek-e neki. Néha ad olyan jeleket amik arra utalnak hogy kedvel de van olyan mikor semmilyen jelet nem ad. Ilyenkor mindig bizonytalan vok. Kérlek értelmes válszokat adjatok! 13 éves lány vok.
2015. júl. 16. 06:32
 1/3 anonim ***** válasza:
mosoly, távolról sokat feléd pillant.
2015. júl. 16. 06:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mivel kelthetném fel a figyelmét? Más öltözködés vagy mi? (Jó tanuló vagyok 4,9 az átlagom, sokak szerint szép vagyok, hosszú barna a hajam, lányosan öltözködök pl.: szoknya, ruha, cicanaci, világos színű cuccok.)
2015. júl. 16. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
az öltözködés nem lényeg légy kedves és megértő ennyi az egész
2015. júl. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!