Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fiúk! Hogy kellthetném fel a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik, de sajna csak msnen tudunk beszélgetni.Én nagyon szívesen járnék vele de nem tudom hogy kelthetném fel a figyelmét.Légyszi segítsetek. Mit csináljak?2009. aug. 26. 15:49
1/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy msnen keresztül ez szinte lehetetlen, de van vkinek vmi ötlete? A nemeteket légyszi írjátok oda.
2009. aug. 26. 16:12
2/7 anonim válasza:
Ha járni fogtok, akkor sem találkoztok?
Hívd el valahova! Utánna könnyebb lesz msnen..
16/L..
3/7 A kérdező kommentje:
dehogynem fogunk.Csak nem ciki ha én kezdeményezek?
2009. aug. 26. 17:01
4/7 anonim válasza:
Dehogy ciki, nem kell mindent a fiúkra hagyni. Hány éves vagy?
5/7 anonim válasza:
Figyelj egy msn beszélgetés során is fel lehet kelteni a figyelmét, csak kicsit el kell játszani, hogy jaj nem tudod leplezni hogy tetszik. Nekem egyik ismerősöm úgy csinálta(velem), hogy sokat kérdezett, érdeklődött, ebből azért észre lehet venni, hogy tetszettem neki. Meg alighogy felléptem msn-re ő máris rámírt. A lényeg, hogy érdeklődj iránta, rá fog jönni, ha csak nem idióta, hogy mi a helyzet, de esetleg felvethetnéd, hogy találkozzatok valahol. Ja mielőtt szerelmet vallasz neki találkozz vele élőben. Én már jártam pórul, mikor rájöttem hogy a lány a fényképeken vagy 100 kg-val könnyebnek tünt mint élőben. 21/F
6/7 anonim válasza:
Egy fiú érdeklődését kétféle képpen tudod felkelteni, de szerintem neked nem az 1-es számú kell :D A 2-es számú az se jön szóba mert nem tudsz sütni neki semmit ami digitálisan átmenne... Azt javaslom próbáld megdícsérni valami olyan tulajdonságát amit jellemezőnek, illetve fontosnak tart magával kapcsolatban és utána kérdezd meg hogy akarna elhívni téged valamerre. Oké ez merésznek tűnik de tuti befutó ;)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
02:26-os hát ez tényleg nagyon merész:)
2009. szept. 15. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!